Jumaat, 6 Januari 2012

Cursor comel

sergah!
Salam.Hello huhuhu..

Just a simple tutorial.
Kali ni Hani nak share macam mana nak cari cursor pilihan hati korang.. Kalau sapew nak cursor sendiri pun bleh,just edit guna adope photoshop jerk..

oke.
Untuk dapatkan cursor yang comel-comel,
korang boleh lah search dekat  SINI dan  HERE




Just cari yang mana berkenan di hati, 
then copy-paste dekat 
design - add html/javascrip..
 
done!

Banyak cursor yang cute-cute sesuai untuk korang .
Kalau untuk blog lelaki pun pun boleh amek kat sana jugak.
Tapi pilihan tak berapa nak berpihak pada korang lah kan. HAHA!

oke lah, done!


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

0 budak tercomel..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Glitter Pink Cute Bow Tie Ribbon