Khamis, 7 Jun 2012

Contest Like and Win

sergah!
. Assalamualaikum .
hyup , hari nih kali ke berapa ntah Hani join contest . just nak amik peluang jerk mana larh taw adew rezki yg memihak kat Hani kan . hmm' , klau korang nak join pon bagus jugak . 

klau nak join , just tekan banner nye sajew , ok ~

hmm' .
ok larh bubye . 

mangsa :


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

Perlukan korang !

sergah!
. Assalamualaikum .
hyup , korang sihat ke hari nih ? kalau sihat , alhamdulillah larh kan . okeyh , entry kali nih ialah " Perlukan Korang ! " .


 hmm , sebenarnye Hani perlukan sokongan korang yang sangat-sangat banyak sebab Hani macam ~  . entah larh Hani pong tak tahu apew yang Hani rase . Hope korang sudi larh komen or like entry nih sebab di sini larh Hani tahu yang korang sentiasa support Hani . Sebelum mengakhiri semua nih , Hani mintak maap banyak-2 kalau adew yang tersilap kata . 
" harap d'maafkan ye " 

bubye .


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

Ahad, 3 Jun 2012

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

sergah!
. Assalamualaikum .
hari nih Hani join lagi contest . hihi . 

Syarat Penyertaan :

- Wajib Follow Sweet Bumblebee Blog (KLIK SINI) and Like Sweet Bumblebee Page (KLIK SINI).
- Wajib Like Beyawesome (KLIK SINI) and Nurdhia Hijab (KLIK SINI)
- Wajib Follow Miss 0 Pink Blog (KLIK SINI) and Like Miss 0 Pink Page (KLIK SINI).
- Wajib Follow Jaakechik Blog (KLIK SINI)
- Buat satu entry bertajuk Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan
- Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka ketahuinya
- Hantar penyertaan anda SEKALI SAHAJA !
- Dah settle semua,jangan lupa tinggal link post anda di ruangan komen entry ini !
credit : rara world

Tarikh Tutup :
16 July 2012 tepat jam 12 tengah malam
 
 tag :


okeyh , bubye ~


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

Sabtu, 2 Jun 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

sergah!
. Assalamualaikum .
hyup, hari nih Hani join lagi segmen " Pencarian Blogger Follower Bawah 500 " . hihi . 


klik banner kalau nak join . 


Mangsa : 


ok , bubye .


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

Jumaat, 1 Jun 2012

Random Giveaway By Cik Fie

sergah!


. Assalamualaikum .
hyup , hari nih Hani  join giveaway by Cik Fie kitew nih . hmm' harap - harap larh kalau ade rezki Hani dapat . 
kalau korang nak join pon boleh jugak . 


 

~> just klik dekat banner nih sahaja ye !


Syarat2 Penyertaan 

  1. Follow , like n vote blog Cik Fie 
  2. Follow , like , add , semua sponsor di SINI
  3. Buat entri bertajuk "Random Giveaway By Cik Fie" n letak banner berserta link entri GA ni . 
  4. Letak link entri anda ( BUKAN LINK ENTRI GA SAYA) dan link fb anda di ruang komen
  5. Tag Seramai Mungkin Orang Untuk Join GA Ni .  ( PASTIKAN MEREKA TAWU )
  6. TARIKH TUTUP : SEHINGGA 200 PESERTA JOIN GA NI .
Manusia yang akan Hani tangkap :
 

ok . bubye .




~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Glitter Pink Cute Bow Tie Ribbon