Sabtu, 7 April 2012

Slamat kembali !

sergah!
..Assalamualaikum..
hyup, hari ni Hani baru jerk nak update blog sebab banyak kerja kursus larh tahun ni nak kena siapkan, tahun depan pulak nak ambil PMR dah ~ ish, pening kepala Hani..
ok larh, sebenarnya Hani nak kongsi satu cerita ni pasal kawan Hani yang sangat-2 baik hati, huhu.. Semalam Hani pergi rumah kawan Hani nak buat kerja sama-2 dengan dia, and beberapa hari lepas Hani adew tulis dekat timeline fb Hani yang Hani teringin sangat-2 nak beli ikan pelaga.. Then, lepas Hani balik dari rumah dia, dia ni telefon suruh Hani tunggu dekat luar rumah.. Hani tanya dia nak buat apew, then dia cakap ada lorh ! Hani tunggu larh die, tak sampai berapa saat dia with parents dia sampai and dia bawa satu beg plastik ni ~ Hani terperanjat larh kan and Hani cakap apew tu, dia suruh Hani bukak, tengok-2 adew 2 ekor ikan pelaga .. Wah ! teruja sungguh hati ini, sangat-2 larh gembira tak terhingga.. Hani ucapkan terima kasih larh bebanyak kat saudari Nurin kite ni.. Hani bagi nama sekor ni Niki and yang sekor lagi Nico ( smpena nama ost cinta kura-2 )..

 

cantik tak, hi-3..
bubye !!


~ Tq,Kerana Sudi Membaca ! Like Kalau Suka ! ~

0 budak tercomel..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Glitter Pink Cute Bow Tie Ribbon